Observatori de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Girona (OTIC)


l'Observatorimida del text -a +a
 Dimarts 01 de desembre de 2020

Funcions de l'Observatori

- Disposar d’un conjunt d’indicadors estadístics que permetin mesurar l’evolució de la situació de la societat de la informació -i del coneixement- a les comarques gironines en els diversos àmbits d’interès: societat, llars, empreses, administració pública, sanitat, educació, infraestructures de comunicacions, etc.

- Mesurar l’impacte dels diversos programes públics de foment de la societat de la informació, tant locals, com autonòmics, estatals i europeus.

- Comparar l'evolució de la societat de la informació a les comarques gironines amb altres demarcacions.

- Difondre i facilitar informació sobre els diversos estudis i informes que l’Observatori elabori, perquè siguin aprofitats per persones o entitats que hi estiguin interessades.

- Disposar d'un inventari de bones pràctiques per al desenvolupament de la societat de la informació a les comarques gironines.

- Estudiar i implantar nous mètodes de recollida i difusió d’informació estadística que serveixin per als seus propis estudis.

- Estimular la col•laboració entre les diferents entitats implicades a fi d'aconseguir millores aplicables a la societat de la informació a les comarques gironines.


©2007 Otic - Gran Via de Jaume I 46, 17001 Girona - tel. + 34 972 213 435
info@otic.cat  | avís legal  | sobre aquest web  | © OTIC 2008