Noticies y notes de premsa - OTIC


Notíciesmida del text -a +a
 Dimarts 01 de desembre de 2020

L'OTIC a la premsa


La societat de la informació i la societat del coneixement a Catalunya - Lathouses 20.4.2008

Marta Morera, directora de l'Observatori de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Girona (OTIC), fa un resum de l'estat de la societat de la informació a Catalunya.

pdf

Les noves tecnologies, un compromís necessari - Diari de Girona 19.12.2007

Les infraestructures bàsiques -ferrocarril, carreteres, aeroports- monopolitzen avui el debat sobre el futur del nostre país. Però mentre reclamem i treballem per assolir la posada al dia d'aquestes infraestructures tradicionals és indispensable no oblidar que tenim un altre tipus d'infraestructures de les quals n'hem d'assentar les bases per assegurar ser capdavanters en els propers anys. M'estic referint a les Noves Tecnologies de la Comunicació i la Informació.


Encara es té por d'invertir en les noves tecnologies i cal arriscar - El Punt 19.11.2007

La nova directora de l'Observatori de Tecnologies de la Informació i la Comunicació serà l'encarregada de promoure els estudis a la demarcació i engrescar el sector.


Estudiaran com potenciar l'ús de les noves tecnologies als polígons gironins - El Punt 16.11.2007

L'Observatori de Tecnologies de la Informació i la Comunicació que s'ha creat a Girona vol diagnosticar com estan equipats els polígons de les comarques gironines i la cobertura i la qualitat que tenen de banda ampla per potenciar-ne l'ús, ja que es considera que això podria millorar la productivitat de les empreses.


Impulsen a Girona un observatori sobre les noves tecnologies de la informació - El Punt 17.9.2007

L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona, l'Aenteg, és a punt de presentar un nou observatori, l'OTIC, que estudiarà l'evolució de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les comarques gironines.


Un mínim de dos estudis cada any - El Punt 17.9.2007

El nou observatori OTIC s'ha establert com a repte crear dos estudis anuals, que se seleccionaran en funció de les peticions de les entitats que li donin suport.

« |   |   |   4  |   »

©2007 Otic - Gran Via de Jaume I 46, 17001 Girona - tel. + 34 972 213 435
info@otic.cat  | avís legal  | sobre aquest web  | © OTIC 2008